Meni
Košarica

Nasveti RSS Feed

21 Dec Vodnik za popolno masažo
0 859
Dobrodošli v svet neizmernega užitka in popolne sprostitve! Masaža je umetnost, ki ne le razvaja telo, temveč tudi duha. Ta vodnik je namenjen vsem ljubiteljem dobrega počutja, ki želijo odkriti skrivnosti popolno sproščujoče masaže. Skozi besedila, nasvete in preproste tehnike boste spoznali, kako ..
12 Dec Nasveti zaradi katerih bodo vaša zelišča uspešno prestala zimo
0 727
V zimskih mesecih se mnoga večletna zelišča v naših zeliščnih vrtovih znajdejo na preizkušnji, pri čemer domača zdravilna zelišča večinoma brez težav preživijo hladne temperature. Središčna Evropa s svojim značilnim podnebjem ponuja ugodne pogoje za rast mnogih dvoletnih in večletnih zelišč, medtem ..
02 Dec Ognjič (Calendula officinalis): Pričarajte si sončno čarobnost kar doma
0 985
Ognjič (Calendula officinalis) je rastlina, ki že stoletja navdušuje s svojo izjemno lepoto in številnimi koristnimi lastnostmi. Poznan tudi pod imenom vrtni ognjič rastlina, ki ima dolgo zgodovino uporabe v tradicionalni medicini, pripravkih in kozmetičnih izdelkih. S svojimi sončno rumenimi cvetov..
26 Nov Vodnik za pripravo nosilnih zeliščnih olj v naravni kozmetiki
0 1088
V današnjem svetu, kjer se vse več ljudi zaveda pomena naravne in trajnostne nege kože, so zeliščna nosilna olja postala ključna sestavina v naravni kozmetiki. Ti dragoceni eliksirji iz rastlinskih virov ne le hranijo kožo, temveč tudi ponujajo številne koristi. Zeliščna nosilna olja, pridobljena iz..
25 Nov Mini vodnik za lepe lase: Zdravi in sijoči lasje so posledica skrbne in naravne nege
0 812
Zdravi in lepi lasje so za mnoge odraz skrbi za lastno počutje in samopodobo. Vendar pa v današnjem svetu, kjer so številni izdelki za nego las polni kemikalij in potencialno škodljivih sestavin, je ključno razumeti, kako lahko naravni pristop k negi las koristi njihovemu videzu in zdravju. Ta člane..
21 Nov Ultimativni vodnik za nego kože: Razkrivamo skrivnosti glede tipa kože in recept za domačo negovalno kremo
0 1210
Pri skrbi za svojo kožo je ključnega pomena izbira pravih pripravkov, ki ustrezajo njenemu tipu in trenutnemu stanju. Razumevanje svoje kože nam omogoča, da ji zagotovimo ustrezno nego in jo ohranjamo v optimalnem stanju, kar je ključno za dolgotrajen mladosten videz.Normalna kožaOznačena kot »norma..
20 Nov Kako izpopolniti koncentracijo in okrepiti spomin
0 859
Izzivi sodobnega življenja in potreba po optimalni koncentracijiSodobno življenje prinaša številne izzive, ki lahko negativno vplivajo na našo sposobnost koncentracije. Hiter tempo, nenehna izpostavljenost informacijam, digitalna motnja in stres lahko povzročijo zmanjšanje fokusa in posledično vpliv..
15 Nov Kako poskrbeti za zdrave in trdne nohte
0 1205
Zdravi in negovani nohti ne le estetsko dopolnjujejo videz rok, temveč tudi odražajo splošno stanje našega zdravja. V rokah se skriva edinstvena zgodba vsakega posameznika, pri čemer so nohti prav gotovo ena od najpomembnejših poglavij. Zdravi in negovani nohti ne le estetsko dopolnjujejo videz rok,..
14 Nov Kako poskrbeti za boljši spanec
0 1034
Dobro spanje je ključnega pomena za ohranjanje optimalnega fizičnega, čustvenega in kognitivnega zdravja. Čeprav se v današnjem hitrem tempu življenja včasih zdi, da je spanje luksuz, ki ga lahko zanemarimo, pa so znanstvene raziskave nedvoumne – kakovosten spanec je temeljni steber naše celostne bl..
01 Aug Zeliščni toniki za spiranje las
0 1389
Zeliščni toniki lase obnavljajo. Običajno jih izdelujemo iz zeliščnih poparkov in ekstraktov, pogosto pa vsebujejo tudi sok agrumov ali jabolčni kis, ki uravnovešata naravni pH las. Ne vsebujejo surfaktantov kot tekoči šamponi in se ne penijo. Nadvse učinkovito odstranjujejo vse nečistoče, odvečne m..
28 Mar Kako izberem pravo dnevno kremo?
0 1488
Danes nihče več ne dvomi: tudi vplivi iz okolja lahko prispevajo k temu, da se koža začne prehitro starati ali postaja vedno občutljivejša. Ti vplivi pogosto povzročajo prikrita draženja, ki jih sicer ni takoj toda dolgoročno prav tako pripeljejo do prezgodnje utrujenosti kože. Ker se obremenitvam i..
15 Feb Naravna kozmetika iz našega doma
0 1551
Mešanica za gladko kožo Sestavine: 5 ml jojobinega olja 20 ml mandljevega olja 10 kapljic olja bergamotke 5 kapljic olja geranije Vse sestavine vlijemo v čisto in suho stekleničko, ki jo dobro pretresemo. Vsak tretji dan mešanico, ki jo vedno pred uporabo pretresemo, v tanki plasti nanesemo na obraz..
Prikazujem 1 od 12 do 79 (7 strani)
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.