Meni
Košarica

Akcija!

GOZDNI PAKET GOZDNI PAKET
Novo -7 %
Znamka: Salvia
Gozdni paket sestavljajo vilinsko milo, ki vas razvaja s čudovitim vonjem bora in pilingom smrekovih iglic. Tradicionalno smrekovo mazilo, ki ima širok spekter uporabe in eterično olje bora, ki nas ogreje in naš prostor spremeni v čarobni gozd. Darilo je naravno in unikatno. Priložena je unikatna da..
14.90€ 16.00€
Brez DDV:14.90€
Negovalna krema smilj in konoplja Negovalna krema smilj in konoplja
Novo -22 %
Znamka: Salvia
Naravna krema s smiljem in konopljo je hranilna krema z visokim deležem hidrolata smilja in hladno stiskanim bio konopljinim oljem, bogatim z omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami. Konopljino olje deluje izredno negovalno in je primerno tudi za nego aknaste kože, smilj pa Izboljšuje izgled kože..
14.00€ 18.00€
Brez DDV:14.00€
PAKET PETIH NARAVNIH MIL PAKET PETIH NARAVNIH MIL
Novo TOP -15 %
Znamka: Salvia
Naj vas razvaja paket kar petih izbranih mil po ugodni ceni. Odidite na sprehod v gozd z vilinskim milom, svojo kožo razvajajte z rahlim pilingom in očarljivim vonjem limonske trave. Lahko se odločite za zdravilni ognjič, ki boža vašo kožo ali kaj bolj sladkega, kot je čokoladno milo s kokosom. Vsek..
17.00€ 20.00€
Brez DDV:17.00€
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.