Meni
Košarica

Izdelki RSS Feed

25 Jan Naravni deodorant Salvia | Video predstavitev
0 338
Naš deodorant je popolnoma naravni, pripravljen po premišljeni recepturi, ki poskrbi za svežino ves dan. Naš deodorant je domač in vsebuje sodo bikabono ter karitejevo maslo. Izdelava naravnega deodoranta poteka v Lovrencu na Pohorju in je produkt naših preverjanj in našega sodelovanja s strankami.Z..
15 Jan Gabezovo mazilo | Video predstavitev
0 377
Pripravili smo novo video predstavitev gabezovega mazila. Tradicionalno mazilo, ki ga v Sloveniji pripravljamo že stoletja.Posnetek:GABEZOVO MAZILO - POVEZAVA..
24 Nov Naravna eleganca: Harmonija smilja in konoplje
0 829
Smilj (Helichrysum italicum) je zimzeleni grm, ki navdušuje z svojimi izjemnimi biološkimi značilnostmi. Raziskujemo raznolikost in prilagodljivost smilja, ki je izjemno zanimiv tako za ljubitelje narave kot tudi za industrijo.Smilj odlikujejo ozki srebrno-sivi listi in majhni rumeni cvetovi, ki ohr..
05 Nov Naravni deodoranti: Narava v borbi proti neprijetnemu vonju
0 1158
Neprijeten vonj pod pazduho je nekaj, s čimer se vsi srečujemo vsak dan, da bi se izognili tem neprijetnostim, uporabljamo deodorante. Kljub temu, da so sintetični deodoranti na trgu prevladujoči, se vedno več ljudi obrača k naravnim alternativam. Naravni deodoranti so postali priljubljeni zaradi sv..
25 Sep Predstavitev naravnega deodoranta
0 778
Pozdravljeni,  z veseljem vam predstavljamo kratko video predstavitev našega naravnega deodoranta:     Prednosti, ki vam jih prinaša uporaba našega deodoranta: * Močen, vzdržljiv deodorant, primeren tudi za športno vadbo * Garancija zadovoljstva * Primeren za vse ..
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.