Meni
Košarica

Razno RSS Feed

11 Mar Nagradna igra Prelepa sivka
0 1718
 {NAGRADNA IGRA SALVIA} Prelepa SivkaNagradno igro, ki poteka na facebooku najdeš na tej povezavi.V komentar zapiši koliko sivkinih vejic vidiš in izpolni ostale pogoje nagradne igre opisane spodaj. Nagrajenka ali nagrajenec bo prejel 5% CBD olje z okusom Sivke, ki je popolnoma naravno.Čas za sodelo..
13 Oct 360 stopinjska nagradna igra Zelišča Salvia
0 1035
Pravkar poteka | 360 stopinjska nagradna igra Zelišča Salvia | Poiščite naš izdelek na tej povezavi, igra traja do 20. oktobra 2018.   ..
04 Mar Družili in ustvarjali smo z Mojco Mavec
0 1039
V projektu Lojtr'ca domačih smo se družili in ustvarjali z Mojco Mavec, spoznajte nas tudi vi. Nastala je zanimiva predstavitev.     ..
01 Mar Smrekovo mazilo na Lojtr'ci domačih
0 1244
Izjemno veseli in ponosni smo, da smo bili izbrani v projektu Lojtr'ca domačih v Lidlu. Naše smrekovo mazilo bo na voljo od 5. 3. 2018 v vseh Lidlovih trgovinah. Tako je tudi Lidl postal naša in vaša vez med naravo, zdravjem in lepoto.   Smrekovo mazilo Smrekovo mazilo je namenjeno za neg..
10 Feb Spletno gostovanje neoserv
0 1100
Hitro gostovanje je osnova za dobro spletno stran. Optimizirano spletno gostovanje je nujno potrebno za dobro delujočo in odzivno spletno stan. Vsako podjetje si želi, da jih stranke najdejo hitro in da lahko na njihovi strani hitro in neovirano brskajo po vsebini.   Uporabniki vaše splet..
29 Dec Veseli smo, da lahko našo zeliščno zgodbo sestavljamo skupaj z vami
25 Nov Vikend norih popustov posebej za vas
0 1174
  Pripravili smo vikend norih popustov posebej za vas. Naše naravne izdelke lahko dobite po izjemni ceni. Vsak dan lahko ob nakupu uporabite določeno promocijsko kodo za popust. Kodo vpišete na blagajni ob naročilu.   PETEK, 25. 11. 2016 - 30% POPUSTA na naravna mila kod..
19 Nov Hitra prijava in 15% popust na vse izdelke
0 1119
  Želimo vam zagotoviti odlično uporabniško izkušnjo v naši spletni trgovini, zato smo že pred časom izboljšali našo hitro blagajno, danes predstavljamo hitro prijavo s socialnima omrežjema facebook in google.    Ob tej priložnosti vam podarjamo tudi promocijsko kodo za 15% popus..
25 Apr Naša mila so prejela certifikat za izdelke domače obrti
0 1092
  Strokovna komisija za ocenitev pri Obrtno-podjetniški zbornici je na podlagi naše vloge podala mnenje, da naša mila sodijo v rokodelske okvire in izdala: Certifikat za ročno izdelana naravna mila, ki so izdelki domače obrti in se lahko predstavljajo z uradnim znakom "Rokodelstvo Ar..
25 Mar Čestitke in popust ob materinskem dnevu
0 1183
  Drage mame,    ob materinskem dnevu vam pošiljamo čestitko in vam podarjamo 30% popust na vse izdelke. Popust lahko vnovčite danes, 25. 3. 2016, s kodo mama na blagajni spletne trgovine.   Iskrene čestitke ob materinskem dnevu. Zelišča Salvia Nekaj zanimivih..
12 Mar 10% popust na vsa zeliščna mazila
0 1079
Dragi prijatelji,  podarjamo vam kodo za 10% popust na vsa zeliščna mazila. Popust velja do 31. 3. 3016. Kodo uporabite na blagajni spletne trgovine. KODA: mazila10 Hvala za zaupanje,  Zelišča Salvia ..
04 Mar Ali nam že sledite na našem Facebook profilu?
0 919
  Če še ne, potem predlagamo da to storite takoj. Zakaj? Tako vas bomo namreč obveščali o naših novostih, aktualnih ponudbah,... ter seveda nagradnih igrah!  KLIKNI TUKAJ IN SE NAM PRIDRUŽI NA FACEBOOKu.   ..
Prikazujem 1 od 12 do 16 (2 strani)
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.