Meni
Košarica

Darilni program

Darilni program

 

V darilnem programu vam predstavljamo različna naravna darila za posebne priložnosti. Želimo, da bi svojim najbljižjim, prijateljem ali poslovnim partnerjem podarili lepo, unikatno in zanimivo darilo.

Lahko se odločite za izdelke iz naše ponudbe, ki jim dodamo darilno embalažo in posamezne opise ter posvetila. To lahko storite tudi tako, da izberete artikle v trgovini in napišete podrobnosti v opombah na blagajni naše spletne trgovine.

Odločite pa se lahko tudi za izdelavo osebnega naravnega darila. Takšno darilo je osebni poklon, zato ga bomo pripravili skupaj z vami. Izdelamo unikatno milo, mazilo, kremo ali karkoli drugega iz našega prodajenga programa naravnih izdelkov, nato dodamo embalažo in posvetilo pa vaši želji.

Izbirate lahko med naslednjimi darili:

    Naravna darila za svate

 

    Naravna darila za poslovne partnerje

 

   Naravna darila za rojstvo otroka, rojstne dneve, abrahame in ostala praznovanja.

 

Veliko zanimivih daril najdete tukaj.

Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili unikatno naravno darilo po vaših potrebah. Za naročila in ostale informacije nas pokličite na 051 338 520 ali nam pišite na info@zeliscasalvia.si.

V kolikor želite več informacij in nasvetov iz sveta zelišč in naravnih izdelkov se enostavno naročite na brezplačne nasvete in novice na tej povezavi. Veseli bomo tudi vašega všečka na naši facebook strani.

 

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.