Dostava

Kako dobim naročene artikle?

Naročene artikle Vam lahko preko pogodbene dostavljalne službe dostavimo na dom, možen pa je tudi brezplačen osebni prevzem na našem naslovu.

Način in naslov dostave izberete ob naročilu.

Dostava na naslov

Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Poleg primarnega naslova lahko določite dodaten naslov, če želite, da bo blago dostavljeno na naslov drugačen od naslova plačnika.

Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine, saj se plačilo po povzetju vrši z gotovinskim plačilom.

V primeru, da prejemnika (ob dostavi po povzetju preko Pošte Slovenije) ni bilo na vpisanem naslovu, prejemnik prejme v nabiralnik obvestilo o pošiljki, ta pa bo počakala v najbližji poslovalnici pošte (označena v obvestilu).

Kdo mi bo dostavil pošiljko?

Blago naročeno v spletni trgovini dostavljajo kurirska služba Pošta Slovenije, DPD d.o.o., GLS... Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Osebni prevzem

Naročene artikle lahko brezplačno prevzamete osebno na našem naslovu v Lovrencu na Pohorju.

Dobavni rok je odvisen od posameznih izdelkov, zato Vas bomo o možnem času prevzema predhodno obvestili po telefonu oziroma e-pošti.

Salvia, Goran Poglajen s.p.

Srparska pot 32

2344 Lovrenc na Pohorju

Kdaj dobim naročene artikle?

Rok dobave izdelkov je ponavadi 2-10 dni, približen rok dobave vsakega artikla je označen v podrobnostih o izdelku.

Če ob naročilu katerega od naročenih artiklov trenutno ni na zalogi, bo pošiljka odpremljena v najkrajšem možnem času, to je tisti dan, ko bodo artikli na zalogi pri nas v skladišču. 

V primeru, da so poleg takoj dobavljivih izdelkov v vašem naročilu tudi izdelki, na katere bi čakali dalj časa, Vam lahko ponudimo ločeno pošiljanje izdelkov. O tem Vas obvestimo po e-pošti ali po telefonu.

Če naročila ni mogoče realizirati pod navedenimi pogoji, si pridržujemo pravico, da zavrnemo Vaše naročilo.

Status vašega naročila lahko spremljate v rubriki Račun > Zgodovina naročil

Stroški dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 3,00 EUR (brez dodatnih stroškov). Če izberete naročilo s plačilom preko predračuna cena poštnine znaša samo 2 EUR.

Ob nakupu nad 45,00 EUR Vam ponujamo brezplačno dostavo, kjer stroške dostave krijemo mi.

 

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook