Meni
Košarica

Darila

Darila

Ustvarjamo zanimiva in unikatna naravna darila, ki jih lahko podarite ob  različnih priložnostih. Naša prednost so izdelki, ki so narejeni ročno in so kot takšni unikatni in edinstveni. Ker izdelujemo izdelke po naročilu se je potrebno pri nekaterih darilih predhodno naročiti. Takšno darilo je osebni poklon, zato ga bomo pripravili skupaj z vami. Izdelamo unikatno milo, mazilo, kremo ali karkoli drugega iz našega programa naravnih izdelkov, nato dodamo embalažo in posvetilo pa vaši želji. Želje glede posvetila lahko vpišete tudi pri opombah na blagajni spletne trgovine.

Izbirate lahko med naslednjimi darili:


Naravna darila za svate

Naravna darila za poslovne partnerje

Naravna darila za rojstvo otroka, rojstne dneve, abrahame in ostala praznovanja.

Za unikatno darilo po dogovoru lahko pišete na info@zeliscasalvia.si ali pokličete 051 338 520.

Preberite tudi: Se že pripravljate na obdarovanje?, Obdarovanje je lep del odnosa, Naravna mila so unikatna in učinkovitaNaravna darila za svate.

„Podarite naravno darilo, saj je unikatno in narejeno z ljubeznijo ter spoštovanjem do narave.”

Znamka: Salvia
Bio konopljin paket sestavlja mazilo iz konoplje in bio konopljino olje. Naravni izdelki iz konoplje so zelo iskani, saj s svojimi učinkovinami ugodno delujejo na našo kožo in celotno telo. Konopljino olje vlaži kožo, in ji daje mekah občutek, tvori tudi zaščitno folijo, ki preprečuje izgubo vlage. ..
17.00€
Brez DDV:17.00€
Znamka: Salvia
Cimetov paket vsebuje cimetov peeling, ki pospešuje sposobnost obnavljanja kože, izboljša njen obrambni sistem in jo pomladi z antioksidanti, Cimet v peelingih pomaga odpraviti celulit, razstruplja telo in greje. Pomaga pri regeneraciji sklepov, blaži vnetja in poškodbe. V paketu je tudi naravno mil..
12.00€
Brez DDV:12.00€
Znamka: Salvia
Cventi paket vsebuje cvetni peeling, ki kožo očisti in hkrati neguje, zato ga lahko uporabljamo namesto gela za prhanje. Uporabimo ga lahko tudi v kopelih in v savnah. Piling kožo očisti, navlaži, nahrani, pomladi, pozdravi in odišavi, zato ga lahko uporabljamo tudi pri vsakodnevni negi telesa. Boga..
12.00€
Brez DDV:12.00€
Znamka: Salvia
Glineni darilni paket sestavlja naravni piling z glino, ki kožo očisti in neguje ter naravno glineno milo. Glina je že od nekdaj poznana kot čudovito sredstvo za podporo in pomoč naši koži. Zanimivo, naravno in unikatno darilo za vse priložnosti. Darilu je dodana unikatna embalaža. Podstavek za milo..
12.00€
Brez DDV:12.00€
GOZDNI PAKET GOZDNI PAKET
Novo -7 %
Znamka: Salvia
Gozdni paket sestavljajo vilinsko milo, ki vas razvaja s čudovitim vonjem bora in pilingom smrekovih iglic. Tradicionalno smrekovo mazilo, ki ima širok spekter uporabe in eterično olje bora, ki nas ogreje in naš prostor spremeni v čarobni gozd. Darilo je naravno in unikatno. Priložena je unikatna da..
14.90€ 16.00€
Brez DDV:14.90€
Znamka: Salvia
Ognjičev paket sestavljata naravno ognjičevo milo in ognjičevo mazilo. Darilni paket predstavlja kombinacijo naravnih izdelkov, ki vsebujejo sončno moč ognjiča. Vsak paket ima unikatno embalažo. Izvirno naravno darilo za praznike in ostale priložnosti. Podrobno predstavitev vključenih naravnih i..
11.00€
Brez DDV:11.00€
Znamka: Salvia
Paket limonske trave sestavlja naravno peeling milo z limonsko travo in eterično olje limonske trave. Naravno milo z  zmletimi ovsenimi kosmiči nežno odstrani odmrle celice povrhnjice, čisti in daje koži prožnost in lesk. Citronelinemu olju pravijo včasih kar »olje za vezivna tkiva«, ker krepča..
9.00€
Brez DDV:9.00€
Znamka: Salvia
Paket štirih zeliščnih mazil po vaši izbiri. Vsak paket ima unikatno embalažo. Izvirno naravno darilo za praznike in ostale priložnosti. Pod možnosti lahko vpišete štiri izmed naših mazil: MAZILO DIVJEGA KOSTANJA OGNJIČEVO MAZILO MAZILO S PLEŠCEM MAZILO S SIVKO MAZILO Z ALOE ..
28.00€
Brez DDV:28.00€
Znamka: Salvia
 Paket treh zeliščnih mazil po vaši izbiri. Vsak paket ima unikatno embalažo. Izvirno naravno darilo za praznike in ostale priložnosti. Pod možnosti lahko vpišete tri izmed naših mazil: MAZILO DIVJEGA KOSTANJA OGNJIČEVO MAZILO MAZILO S PLEŠCEM MAZILO S SIVKO MAZILO Z ALO..
21.00€
Brez DDV:21.00€
Znamka: Salvia
Sivkin trio sestavljajo mazilo s sivko, eterično olje sivke in naravno milo s sivko. Darilni paket predstavlja kombinacijo naravnih izdelkov, ki predstavljajo pomirjajoče in dišeče lastnosti sivke . Vsak paket ima unikatno embalažo. Izvirno naravno darilo za praznike in ostale priložnosti. Podro..
17.00€
Brez DDV:17.00€
Znamka: Salvia
Paket dveh zeliščnih mazil po vaši izbiri. Vsak paket ima unikatno embalažo. Izvirno naravno darilo za praznike in ostale priložnosti. Pod možnosti lahko vpišete dve izmed naših mazil: MAZILO DIVJEGA KOSTANJA OGNJIČEVO MAZILO MAZILO S PLEŠCEM MAZILO S SIVKO MAZILO Z ALOE VERO..
14.00€
Brez DDV:14.00€
Znamka: Salvia
Naj vas razvaja paket kar petih izbranih mil po ugodni ceni. Odidite na sprehod v gozd z vilinskim milom, svojo kožo razvajajte z rahlim pilingom in očarljivim vonjem limonske trave. Lahko se odločite za zdravilni ognjič, ki boža vašo kožo ali kaj bolj sladkega, kot je čokoladno milo s kokosom. Vsek..
8.00€
Brez DDV:8.00€
Prikazujem 1 od 12 do 16 (2 strani)
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.