O nas

Naravni izdelki pod imenom Zelišča Salvia so nastali iz iskanja naravnih rešitev zase in za svojo družino. Strast do izdelovanja izdelkov, ki bi ljudem pomagala najti pravo povezavo med naravo, zdravjem in lepoto nas vodi že od vsega začetka. Vse recepture so skrbno pripravljene, prezikušene in učinkovite. Živimo v prelepem predelu Pohorja, ki nam ponuja izjemno veliko naravnih zakladov, ki kar kličejo po tem, da jih uporabimo, si z njimi pomagamo in živimo boljše ter bolj naravno življenje.  Na obronkih pohorskih gozdov vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo naravna mila, zeliščna mazila, olja in izdelke za osebno nego ter naravno kozmetiko. 

Tudi Lidl je prepoznal naše prednosti in uporabnost naših izdelkov ter nas izmed 200 prijavljenih lokalnih podjetij izbral v projekt Lojtr'ca domačih. Vabljeni k ogledu naše predstaviteve:

 

Vsa zelišča so nabrana in posušena z občutkom, skrbjo in ljubeznijo.

Vsi izdelki so narejeni ročno in so kot takšni unikatni in enkratni.

Zavedamo se, da je uporabnik zelišč tisti, ki začuti naš odnos do zelišč in narave.

Spoštujemo naravo in njeno izjemno zdravilno moč, zato jo želimo prenesti skozi naše izdelke do vas.

 

Upamo, da vam je naša spletna stran všeč, za dodatne informacije smo na voljo na info@zeliscasalvia.si in tel. 051338520.

Pripravili smo vam tudi posebne nasvete in novosti iz sveta naravnih izdelkov, na katere se lahko enostavno narolčite na tej povezavi.

Veseli bomo tudi vašega všečka na naši facebook strani.

Valerija, Goran, Mojca in Zarja Poglajen

 

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook