O nas

Ljubezen do narave je nekaj, kar je človeku dano že v zibelko. Ljubezen do zelišč in njihove uporabe pa nas je pripreljala do ustvarjanja zeliščnih izdelkov pod imenom Zelišča Salvia. Ime izvira iz žajblja (Salvia), ki je eno najbolj znanih kulinaričnih zelišč. Srednjeveški pregovor pravi, da si žajbelj želi, da bi bil človek nesmrten, nek angleški pregovor pa pravi: Kdor bi dolgo živel rad, maja mora jesti žajblja sad. Dolgo in zdravo življenje je želja vsakega izmed nas, zato že tisočletja uporabljamo zelišča v upanju na njihove blagodejne učinke in zdravo življenje.

Ljudje vedno bolj pogosto segamo po naravnih receptih, ki so jih poznale že naše babice in si želimo dobrega zdravja ter počutja. Živimo v prelepem predelu Pohorja, ki nam ponuja izjemno veliko naravnih zakladov, ki kar kličejo po tem, da jih uporabimo, si z njimi pomagamo in živimo boljše in bolj naravno življenje.  Na obronkih pohorskih gozdov vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, olja in izdelke za osebno nego.

Vsa zelišča so nabrana in posušena z občutkom, skrbjo in ljubeznijo.

Vsi izdelki so narejeni ročno in so kot takšni unikatni in enkratni.

Zavedamo se, da je uporabnik zelišč tisti, ki začuti naš odnos do zelišč in narave.

Spoštujemo naravo in njeno izjemno zdravilno moč, zato jo želimo prenesti skozi naše izdelke do vas.

Na našem blogu boste našli veliko zanimivih informacij, člankov in nasvetov iz sveta zelišč in naravnih izdelkov.

Upamo, da vam je naša spletna stran všeč, za dodatne informacije smo na voljo na info@zeliscasalvia.si in tel. 051338520.

Pripravili smo vam tudi posebne nasvete in novosti iz sveta naravnih izdelkov, na katere se lahko enostavno narolčite na tej povezavi.

Veseli bomo tudi vašega všečka na naši facebook strani.

Valerija, Goran, Mojca in Zarja

                                        

 

 

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

02 675 71 31
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook