Meni
Košarica

Eterična olja

Eterična olja

Kvalitetna naravna in bio eterična olja. Eterična olja so neprecenljiv dar narave, ki ljudem pomagajo do zdravja in dobrega počutja. Žlezne celice številnih aromatičnih rastlin izločajo dišeča eterična olja, gre za povsem naravne snovi. Te naravne snovi privabljajo čebele in druge opraševalske žuželke. Številna eterična olja so redka, bistra, nemastna, nekatera so obarvana, nekaj pa je precej gostih. So močno koncentrirana in zelo učinkovita.

Znamka: Salvia
Naravno in 100% čisto eterično olje Brina Brin že dolgo cenijo zaradi njegove očiščevalne sposobnosti. Deluje krepčilno, očiščevalno in obnavljalno. Zelo koristno je za telesno nego, zlasti za mastno in aknasto kožo, v kateri so nakopičene strupene snovi. INCI: Juniperus communis Značiln..
7.50€
Brez DDV:7.50€
Znamka: Salvia
INCI: Eucalyptus globulus Opis Poznamo več kot 600 vrst evkaliptov; med njimi je približno 20 takšnih, ki vsebujejo za aromaterapijo primerno eterično olje. To so visoka zimzelena drevesa z dolgimi, ozkimi listi in rumenkasto belimi cvetovi. Eterično olje pridobivajo s parno destilacijo..
5.00€
Brez DDV:5.00€
Znamka: Salvia
INCI: Cymbopogon schoenanthus oil Opis Citronela je visoka, trajna, hitro rastoča trava. Eterično olje pridobivajo s parno destilacijo drobno sesekljanih svežih ali delno posušenih rastlin. Značilnosti Citronelino eterično olje ima ostre, sveže, mrenaste, po senu dišeče zgornje ..
5.00€
Brez DDV:5.00€
Znamka: Salvia
Naravno  in 100% čisto eterično olje Sivke Sivkino olje je daleč najbolj priljubljeno in vsestransko uporabno eterično olje. Zelo je učinkovito pri uravnavanju in normaliziranju telesnih procesov in dejavnosti ter čustev. Blažilno deluje na vso telo ter ga pomirja in sprošča. INCI: Lava..
6.00€
Brez DDV:6.00€
Znamka: TaoTronics
Z oljnim difuzorjem Taotronics bo vaš dom svež in dišeč. Oljni difuzor je primeren za domačo uporabo, uporabo v pisarnah, sejnih sobah ali drugih poslovnih prostorih. Njegov sodoben dizajn in učinkovito delovanje vas bosta navdušila. Je izredno tih, zato ga lahko uporabljate podnevi in ponoči. Priro..
40.00€
Brez DDV:40.00€
Znamka: TaoTronics
Z oljnim difuzorjem Taotronics (barva kave) bo vaš dom dišeč in svež. Sodobno oblikovanje in učinkovito delovanje tega oljnega difuzorja vas bosta presenetila. Njegovo delovanje je izredno tiho, tako lahko ponoči služi kot nočna lučka. Majhen, pripročen difuzor, ki ima 8 urno delovanje in 300 ml pro..
40.00€
Brez DDV:40.00€
Znamka: Salvia
Eterično olje rdečega bora pridobivajo s parno destilacijo iglic, mladih vejic in storžev, najboljše je eterično olje pridobljeno s suho destilacijo sami iz iglic.  INCI: Pinus Sylvestris Značilnosti Borovo eterično olje ima sveže, terpentinaste po kafri dišeče zgornje tone in suhe,..
5.00€
Brez DDV:5.00€
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.