NARAVNO ETERIČNO OLJE SIVKA

6,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
601

Še ni ocene
Napišite mnenje

Opis artikla

Naravno  in 100% čisto eterično olje Sivke

Sivkino olje je daleč najbolj priljubljeno in vsestransko uporabno eterično olje. Zelo je učinkovito pri uravnavanju in normaliziranju telesnih procesov in dejavnosti ter čustev. Blažilno deluje na vso telo ter ga pomirja in sprošča.

INCI: Lavandula Angustifolia

Značilnosti

Ima čisto, svežo, cvetno noto in se izvrstno meša z večino drugih eteričnih olj, zlasti z drugimi olji iz cvetov, agrumov in zelišč.

Opozorila

Eterična olja niso primerna za dojenčke in majhne otroke. Uporabo med nosečnostjo odsvetujemo.

Eterična olja niso za notranjo uporabo! Prav tako jih nikoli ne apliciramo na kožo nerazredčena. Če ste noseči, imate težave s krvnim tlakom ali druge znake kakšne bolezni, se pred uporabo katerega koli eteričnega olja posvetujte z zdravnikom.  Eterična olja niso alternativa zdravstveni oskrbi – ob bolezenskih znakih vedno poiščite pomoč zdravnika. Ne prenehajte jemati zdravil. Če uživate homeopatska zdravila se o uporabi eteričnih olj posvetujte z zdravnikom.

Alergija in preobčutljivost:

Vedno naredite  preizkus z obližem (na obliž kanite nekaj kapljic osnovnega olja in kapljico eteričnega olja). Če pride do draženja, eteričnega olja ne uporabljajte.

Količina: 10ml

Na voljo je tudi vsa dokumentacija.

Ocene - mnenja (0)

Za izdelek še ni mnenj.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook