NARAVNO ETERIČNO OLJE EVKALIPT

5,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
605

Še ni ocene
Napišite mnenje

Opis artikla

INCI: Eucalyptus globulus

Opis

Poznamo več kot 600 vrst evkaliptov; med njimi je približno 20 takšnih, ki vsebujejo za aromaterapijo primerno eterično olje. To so visoka zimzelena drevesa z dolgimi, ozkimi listi in rumenkasto belimi cvetovi. Eterično olje pridobivajo s parno destilacijo iz olistanih vejic.

Značilnosti

Evkaliptovo eterično olje ima sveže, ostre, po kafri dišeče zgornje tone in prodorne, lesnate spodnje odtenke. Dobro se meša z večino drugih eteričnih olj iz lesa in zelišč ter z eteričnima oljema sivke in limone.

Vsebuje

Limonene

Poreklo

Kitajska

Opozorila

Eterična olja niso primerna za dojenčke in majhne otroke. Uporabo med nosečnostjo odsvetujemo.

Eterična olja niso za notranjo uporabo! Prav tako jih nikoli ne apliciramo na kožo nerazredčena. Če ste noseči, imate težave s krvnim tlakom ali druge znake kakšne bolezni, se pred uporabo katerega koli eteričnega olja posvetujte z zdravnikom.  Eterična olja niso alternativa zdravstveni oskrbi – ob bolezenskih znakih vedno poiščite pomoč zdravnika. Ne prenehajte jemati zdravil. Če uživate homeopatska zdravila se o uporabi eteričnih olj posvetujte z zdravnikom.

Alergija in preobčutljivost:

Vedno naredite  preizkus z obližem (na obliž kanite nekaj kapljic osnovnega olja in kapljico eteričnega olja). Če pride do draženja, eteričnega olja ne uporabljajte.

Količina

10ml

Na voljo je tudi vsa dokumentacija.

Ocene - mnenja (0)

Za izdelek še ni mnenj.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Slike (1)

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook