Meni
Košarica

NARAVNO ETERIČNO OLJE EVKALIPT

NARAVNO ETERIČNO OLJE EVKALIPT
NARAVNO ETERIČNO OLJE EVKALIPT
Novo
NARAVNO ETERIČNO OLJE EVKALIPT
NARAVNO ETERIČNO OLJE EVKALIPT
NARAVNO ETERIČNO OLJE EVKALIPT
5.00€
Brez DDV: 5.00€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Št. izdelka: 605
  • UPC: 605
Oznake: bakterije , eteri

INCI: Eucalyptus globulus

Opis

Poznamo več kot 600 vrst evkaliptov; med njimi je približno 20 takšnih, ki vsebujejo za aromaterapijo primerno eterično olje. To so visoka zimzelena drevesa z dolgimi, ozkimi listi in rumenkasto belimi cvetovi. Eterično olje pridobivajo s parno destilacijo iz olistanih vejic.

Značilnosti

Evkaliptovo eterično olje ima sveže, ostre, po kafri dišeče zgornje tone in prodorne, lesnate spodnje odtenke. Dobro se meša z večino drugih eteričnih olj iz lesa in zelišč ter z eteričnima oljema sivke in limone.

Vsebuje

Limonene

Poreklo

Kitajska

Opozorila

Eterična olja niso primerna za dojenčke in majhne otroke. Uporabo med nosečnostjo odsvetujemo.

Eterična olja niso za notranjo uporabo! Prav tako jih nikoli ne apliciramo na kožo nerazredčena. Če ste noseči, imate težave s krvnim tlakom ali druge znake kakšne bolezni, se pred uporabo katerega koli eteričnega olja posvetujte z zdravnikom.  Eterična olja niso alternativa zdravstveni oskrbi – ob bolezenskih znakih vedno poiščite pomoč zdravnika. Ne prenehajte jemati zdravil. Če uživate homeopatska zdravila se o uporabi eteričnih olj posvetujte z zdravnikom.

Alergija in preobčutljivost:

Vedno naredite  preizkus z obližem (na obliž kanite nekaj kapljic osnovnega olja in kapljico eteričnega olja). Če pride do draženja, eteričnega olja ne uporabljajte.

Količina

10ml

Na voljo je tudi vsa dokumentacija.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.