NARAVNO ETERIČNO OLJE BOR

5,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
602
NARAVNO ETERIČNO OLJE BOR NARAVNO ETERIČNO OLJE BOR

5/5 (2 mnenj)
Napišite mnenje

Opis artikla

Eterično olje rdečega bora pridobivajo s parno destilacijo iglic, mladih vejic in storžev, najboljše je eterično olje pridobljeno s suho destilacijo sami iz iglic. 

INCI: Pinus Sylvestris

Značilnosti

Borovo eterično olje ima sveže, terpentinaste po kafri dišeče zgornje tone in suhe, balzamične, sladke, lesnate spodnje odtenke. Dobro se meša z večino eteričnih olj iz lesa in zelišč, pa tudi z eteričnima oljema sivke in limone.

Opozorila

Eterična olja niso primerna za dojenčke in majhne otroke. Uporabo med nosečnostjo odsvetujemo.

Eterična olja niso za notranjo uporabo! Prav tako jih nikoli ne apliciramo na kožo nerazredčena. Če ste noseči, imate težave s krvnim tlakom ali druge znake kakšne bolezni, se pred uporabo katerega koli eteričnega olja posvetujte z zdravnikom.  Eterična olja niso alternativa zdravstveni oskrbi – ob bolezenskih znakih vedno poiščite pomoč zdravnika. Ne prenehajte jemati zdravil. Če uživate homeopatska zdravila se o uporabi eteričnih olj posvetujte z zdravnikom.

Alergija in preobčutljivost:

Vedno naredite  preizkus z obližem (na obliž kanite nekaj kapljic osnovnega olja in kapljico eteričnega olja). Če pride do draženja, eteričnega olja ne uporabljajte.

Količina

10ml

Ocene - mnenja (2)

Suzana(17/01/2021)

5/5

Zelo lepo diši. Osveži celo stanovanje

Aljaz(12/12/2019)

5/5

Super zadeva,prislo hitro. Ko odpres flasko je kot,da bi se potopil globoko v gozd iglavcev,otroci jih imajo zelo radi,namezes po prsih in spanec je takoj bolj fin.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook