Meni
Košarica

NARAVNO ETERIČNO OLJE BOR

NARAVNO ETERIČNO OLJE BOR
Novo
NARAVNO ETERIČNO OLJE BOR
5.00€
Brez DDV: 5.00€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Št. izdelka: 602
Oznake: bor , borovo eteri

Eterično olje rdečega bora pridobivajo s parno destilacijo iglic, mladih vejic in storžev, najboljše je eterično olje pridobljeno s suho destilacijo sami iz iglic. 

INCI: Pinus Sylvestris

Značilnosti

Borovo eterično olje ima sveže, terpentinaste po kafri dišeče zgornje tone in suhe, balzamične, sladke, lesnate spodnje odtenke. Dobro se meša z večino eteričnih olj iz lesa in zelišč, pa tudi z eteričnima oljema sivke in limone.

Opozorila

Eterična olja niso primerna za dojenčke in majhne otroke. Uporabo med nosečnostjo odsvetujemo.

Eterična olja niso za notranjo uporabo! Prav tako jih nikoli ne apliciramo na kožo nerazredčena. Če ste noseči, imate težave s krvnim tlakom ali druge znake kakšne bolezni, se pred uporabo katerega koli eteričnega olja posvetujte z zdravnikom.  Eterična olja niso alternativa zdravstveni oskrbi – ob bolezenskih znakih vedno poiščite pomoč zdravnika. Ne prenehajte jemati zdravil. Če uživate homeopatska zdravila se o uporabi eteričnih olj posvetujte z zdravnikom.

Alergija in preobčutljivost:

Vedno naredite  preizkus z obližem (na obliž kanite nekaj kapljic osnovnega olja in kapljico eteričnega olja). Če pride do draženja, eteričnega olja ne uporabljajte.

Količina

10ml

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.