SMREKOVO MAZILO

7,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
311

Še ni ocene
Napišite mnenje

Opis artikla

Smrekovo mazilo je popolnoma naravno, vsebuje pravo smrekovo smolo, oljčno olje in čebelji vosek. Pripravke iz smrekove smole uporabljamo za celjenje ran, za prekrvavitev in krepitev kapilarnega pretoka krvi (črne noge), za odpravljanje adrenalinskih bolečin v ramenih, za odpravljanje bolečin, ki nastanejo zaradi hormonskih motenj (bolečine v plečih in ramenskem delu pri ženskah). Smrekovo mazilo odpravlja bolečine v sklepih in blaži bolečine poškodovanih hermij.

Eterična olja smreke, ki so v smrekovi smoli pomagajo razkužiti in očistiti pluča ter dihalne poti, zato so jih uporabljali pri prehladu, kašlju, težavah z astmo in tuberkolozi. Široko zdravilno učinkovitost smreke, smrekovega mazila in smrekove smole je predstavil že pater Simon Ašič, ki je dejal, da pripravki iz smrekove smole poživljajo okorele mišice, večajo telesno zmogljivost in odpornost, zelo pomaga pri krastah, kožnih boleznih, izpuščajih, tvorih in celjenju ran. Znanstveno je dokazano, da smrekova smola deluje antibakterijsko.

Smrekovo mazilo lahko uporabljamo za celo telo. Na kožo ga lahko nanesemo večkrat na dan. Za boljšo učinkovitost, lahko namazano mesto povijemo s povojem.

Smrekovo mazilo:

  • spodbuja krvni obtok
  • bolečine v mišicah (športne poškodbe)
  • za lajšanje bolečin v sklepih in lajšanje bolečin v hrbtenici
  • poškodbe kože
  • zvini in vnete vezi
  • boleče sklepe
  • udarce
  • za mišično utrujenost (preobremenjenost)
  • glivice, žulje, bradavice
  • pike žuželk

 

Prekrvavitev:

Bolečine v mišicah, išijas, bolečine v sklepih, bolečine v hrbtenici, revmatična obolenja.

Koža:

Žulji, odrgnine, herpes, turi, piki žuželk, hemeroidi, rane, gnojne razjede, podplutbe, glivična obolenja.

Kozmetika:

Preprečuje nastajanje strij, proti celulitisu, vrat, dekolte, trebuh, noge, stegna.

 

Uporaba smrekovega mazila:

Mazilo nanesemo na mesto obolenja večkrat na dan v tankem sloju in ga rahlo vtremo v kožo. Mazilo lahko uporabljamo tudi za celo telo. Dele telesa lahko pred uporabo mazilo umijemo s toplo vodo, saj bo mazilo na čisti koži še učinkovitejše. Po potrebi lahko mesta povijemo s povojem ali gazo. Če mazilo uporabimo za masažno podlago pri vnetju mišic, revmatičnih obolenjih ali vnetju sklepov točko masiramo od spodaj navzgor z krožnimi gibi.

 

Sestava: Oljčno olje, smrekova smola, čebelji vosek

Vsebina: 50 ml

Več o smreki in smkrekovem mazilu si lahko preberete na naslednjih povezavah:

Navadna smreka - Picea abies L.

Ocene - mnenja (0)

Za izdelek še ni mnenj.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook