ŠENTJANŽEVO MAZILO

7,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
305

Še ni ocene
Napišite mnenje

Opis artikla

  • Rastlinske učinkovine, ki vplivajo na kožo Rastlinske učinkovine, ki vplivajo na kožo 26. Mar 2014 Rastlinski pripravki za nego kože ščitijo kožo pred kemičnimi in zunanjimi vplivi ter regulirajo kislinski in maščobni plašč na koži. Nekatere učin..
  • Koledar nabiranja zdravilnih rastlin - junij Koledar nabiranja zdravilnih rastlin - junij 5. Jun 2014 Zdravilne rastline, ki jih nabiramo v mesecu juniju: arnika (cvet) bazilika (list) borovnica (plod) češnja (plod) črni bezeg (cvet) ..
  • Šentjanževka - Hypericum perforatum Šentjanževka - Hypericum perforatum 26. Jun 2014 Šentjanževka - Hypericum perforatum   Druga imena:  krčnica, ivanovka, krčna zel, krvavec, janževka, navadna krč, grilavec, šentjanžov..
  • Blagoslov zelišč v starih časih Blagoslov zelišč v starih časih 28. Mar 2015 Besedilo je povzeto po pisanju Fr. Kotnika (1942), opisuje blagoslove rož in zelišč.   Blagoslov rož na Janževo pri Sv. Janžu   ..
  • Bolečine v mišicah Bolečine v mišicah 1. Apr 2017   Neobičajne telesne obremenitve se pogosto maščujejo naslednji dan z močnim vnetjem mišic. Tudi mišični krči so po navadi posledica prevelikih..
  • Kako blažiti težave s sklepi Kako blažiti težave s sklepi 29. Apr 2017   Nekoč so z izrazom revma označevali vse s sklepi povezane težave. Danes razlikujemo med artritisom, artrozo in protinom, ki jih povzročajo ze..
  • Naravna pomoč pri zvinih Naravna pomoč pri zvinih 15. Apr 2018   Ko spregledate oviro na tleh, se spotaknete - in ste zaradi zvitega gležnja lahko več dni onesposobljeni. Če uporabite pravilne ukrepe za prv..

Šentjanževo mazilo boste lahko uporabljali za več namenov, saj ima zelo široko področje uporabe. Deluje protivnetno, protibakterijsko in protibolečinsko. Mazilo lahko uporabite za masažo, blaženje bolečin, celjenje opeklin, sončnih opeklin na morju in v gorah, revmi, protinu in pikih žuželk. Odlično se obnese tudi pri zvinih, vnetjih in poškodbah.

Mazilo je popolnoma naravo in sestavljeno iz čebeljega voska, deviškega oljčnega olja in šentjanževega olja, ki je pripravljeno po tradicionalnem postopku in iz rastline pridobi kar največ zdravilnih učinkovin. Pomembno je, da vašo kožo razvajate na prijazen in naraven način.

Za več informacij o šentjanževki si lahko preberete tudi naš prispevek, s klikom na to povezavo.

 

Možnosti uporabe:

* masaža in nega kože

* mišične bolečine in bolečine v hrbtu

* išijas

* opekline

* sončne opekline

* revma

* protin

 

Sestava: oljčno olje, macerat šentjanževke, čebelji vosek.

INCI: HYPERICUM PERFORATUM HERB OLEA EUROPAEA OIL EXTRACT, CERA ALBA.

Količina: 50 ml

Ocene - mnenja (0)

Za izdelek še ni mnenj.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Slike (1)

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook