MAZILO S SIVKO

7,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
315

Še ni ocene
Napišite mnenje

Opis artikla

  • Sivka nas sprosti že ob pogledu Sivka nas sprosti že ob pogledu 1. Jul 2014 Sivka ima bogato zgodovino, epskih razsežnosti. Nekateri pripovedujejo, da sta jo prinesla Adam in Eva iz raja, saj je njena zgodovina skoraj tako dolga..
  • Všečkajte in delite post ter zadenite sivkino mazilo Všečkajte in delite post ter zadenite sivkino mazilo 4. Avg 2014     Pripravili smo nekaj novega - mazilo s sivko Delite to našo novost s prijatelji in zadenite sivkino mazilo! https://www...
  • Sivka - Lavandula officinalis Chaix Sivka - Lavandula officinalis Chaix 27. Jul 2015 Sivka - Lavandula officinalis Chaix   Druga imena:  Lavandel, špiknarda, kofendel, prava sivka, sivač, lavandula   Družina: &n..
  • Masažno olje s sivko Masažno olje s sivko 3. Apr 2016   Masažna olja je priporočljivo sestaviti z vsaj petimi negovalnimi olji, tako je negovalna mešanica bogatejša in ima večji spekter delovanja. ..
  • Hitra masaža vas sprosti in pripravi na krepčilen spanec Hitra masaža vas sprosti in pripravi na krepčilen spanec 20. Jan 2017 "Masaža aktivira vašo notranjo lekarno."   Koža je bogat vir pomlajevalnih hormonov, ki jih lahko z masažo sprostite v telo. Počasna,  ..
  • Bolečine v mišicah Bolečine v mišicah 1. Apr 2017   Neobičajne telesne obremenitve se pogosto maščujejo naslednji dan z močnim vnetjem mišic. Tudi mišični krči so po navadi posledica prevelikih..
  • Kako si lahko pomagate, če imate suho kožo Kako si lahko pomagate, če imate suho kožo 12. Nov 2017 Zunanja plast kože je podobna podmazanemu stroju, toda občasno izločanje olja ne zadovolji potreb. Težave nastanejo, če se ljudje veliko tuširajo in upo..
  • 8 nasvetov kako se to zimo izogniti suhi koži 8 nasvetov kako se to zimo izogniti suhi koži 6. Jan 2018   Ko se pričnejo nižje temperature, se zniža tudi vlaga. Mrzel, suh zrak in veter zunaj v kombinaciji z ogrevanim notranjim zrakom poskrbi, da ..

Sivkino mazilo varuje kožo in pomaga pri kožnih težavah, ustreza pa vsem vrstam kože. Neguje in zmehča suho in hrapavo kožo na petah in komolcih. Odlično za nego razpokanih ustnic in suhe ter razpokane kože na rokah. Pomirja razdraženo in vneto kožo,  zato je primerna tudi za nego kože po sončenju. Uporabljamo ga pri okužbah in alergijskih vnetjih kože, pri opeklinah, glivičnih obolenjih, ranah in pri pikih žuželk.

Sestava: oljčno olje, sivka, čebelji vosek, naravno eterično olje sivke.

Teža: 50ml

Ocene - mnenja (0)

Za izdelek še ni mnenj.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

02 675 71 31
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook