Meni
Košarica

Garancija učinkovitosti naravnega deodoranta

GARANCIJA UČINKOVITOSTI NARAVNEGA DEODORANTAUvedli smo termin garancija učinkovitosti in ga ponujamo ob naravnem deodorantu, ker smo prepričani v njegovo učinkovitost in delovanje. Premišljeno razvita receptura z odličnimi rezultati. Preverjen in preizkušen s pomočjo več tisoč zadovoljnih uporabnikov in uporabnic. 


KAKO DELUJE 100% GARANCIJA

V primeru, da naravni deodorant ne opravi svoje vloge in ni učinkovit vam v celoti vrnemo kupnino.


V ČEM JE TRIK?

Ga ni! Vsem potrošnikom v skladu z ZVPOT nudimo možnost povračila kupnine v primeru nezadovoljstva oz. kateregakoli drugega razloga.


JE POTREBNO NAVESTI RAZLOG?

Ni potrebno, če ne želite. Kupnino vam vrnemo v vsakem primeru.  Zelo pa bomo veseli vsake povratne informacije.


MNENJA NAŠIH STRANK

Prilagamo nekaj mnenj naših strank, ki so zelo zadovoljne z našim deodorantom in potrjujejo njegovo učinkovitost in vrednost.


Iztok   

Preizkusil sem mnogo naravnih deodorantov pa so "zdržali" kvečjemu nekaj ur ali pa se jih ni dalo normalno nanesti (so razpadali na koščke, slabo vpojni, ...).

Tale je super! Uporabljam ga že več let, zdrži tudi celodnevne športne aktivnosti. "Krade" mi ga tudi žena :) .

 

Mateja

Najboljši deodoranti! Uporabljava jih oba z možem in sva oba zeli zadovoljna.

 

Nina A.          

Preizkusila sem že precej naravnih deodorantov in lahko mirno rečem, da je tale daleč najboljši od vseh. Za spremembo od ostalih dejansko zdrži ves dan in je prijetnega svežega vonja, ki ne spominja na čistilo za kopalnico :) Sem zelo zadovoljna!

 

David 

Naša pravi, da je to najboljši deodorant, ki ga je kadarkoli imela!

 

Vesna 

Izdelek je več kot odličen. Zelo všeč mi je tudi to, da lahko poleg vašega deodoranta, uporabim tudi parfum, če želim in se pri tem, vonjave ne mešajo med seboj. To pri klasičnih parfumiranih deodorantih ni možno. Pa tudi ne zdržijo svežine cel dan, kot vaš. Super izdelek.

 

Karoline

Najboljši deodorant kar sem jih našla do zdaj! naraven in drži kar obljublja. uporabljam že celo leto in odlično deluje in ne draži kože.

 

Andreja Dobaj          

Ta naravni dezodorant je zelo učinkovit, po dostopni ceni, deluje osvežilno in primeren tudi za občutljivo kožo. Preizkusila razne druge naravne deodorante, ki niso nudili dobre zaščite pred neprijetnim vonjem.

Zelo zadovoljna uporabnica tega deodoranta, ki ga vsakemu priporočam.


Preberite še več mnenj: https://www.zeliscasalvia.si/naravni-deodorant

Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.