NARAVNO MILO NA PODSTAVKU

10,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
801

Še ni ocene
Napišite mnenje

Opis artikla

  • Se že pripravljate na obdarovanje? Se že pripravljate na obdarovanje? 15. Okt 2015 Ste eni tistih, ki si radi darila za prijatelje in najdražje pripravite že pred velikim navalom in vrstami v trgovinah. Mi vam ponujamo naravna darila, ..
  • Naša mila so prejela certifikat za izdelke domače obrti Naša mila so prejela certifikat za izdelke domače obrti 25. Apr 2016   Strokovna komisija za ocenitev pri Obrtno-podjetniški zbornici je na podlagi naše vloge podala mnenje, da naša mila sodijo v rokodelske okvir..
  • Naravna darila za svate Naravna darila za svate 11. Maj 2016 "Unikatno naravno darilo bo vašim gostom ohranilo lep spomin na vašo poroko"   Želite ponuditi svojim povabljenim gostom na svojo poroko ne..

Naravno milo na podstavku. Vsa naša naravna mila so brez kemikalij, umetnih barvil in parfumov. Naša koža željno posrka vse, kar damo nanjo, zato moramo poskrbeti, da z nanosom ne porušimo njenega naravnega ravnovesja in ji zagotovimo vse kar potrebuje. Lesen podstavek je lep naraven dodatek za vsako kopalnico in čudovit dekorativni predmet. Milo na podstavku je naključno izbrano, če želite določeno naravno milo iz naše ponudbe, to navedite v opombah na blagajni spletne trgovine.

Teža mila: cca. 100g

Mere podstavka: 11,5 x 8 x 1,2 cm

Ocene - mnenja (0)

Za izdelek še ni mnenj.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Slike (1)

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

02 675 71 31
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook