Meni
Košarica

Gummley

Znamka: Gummley
Gummley žele bomboni Dober spanec vsebujejo 1 mg melatonina, ki je učinkovita podpora človeškemu bioritmu. Zadoščata že dva žele bombona na dan. Hiter tempo življenja, stres in pomanjkanje časa za dragocen počitek – te je le nekaj dejavnikov, ki vplivajo na poslabšanje kakovosti našega spanca. Vs..
10.00€
Brez DDV:10.00€
Znamka: Gummley
Si želite podpreti zdravje vaše družine? Gummley multivitaminski bomboni za otroke in odrasle so prava rešitev za vas. Predstavljamo prehransko dopolnilo MULTIVITAMINSKE veganske žele bombone s kompleksom vitaminov in visoke kakovosti, s skrbno izbranimi vitamini in sestavinami, namenjeno otroko..
12.00€
Brez DDV:12.00€
Znamka: Gummley
Vitamin D3 in cink – odpornost in močne kostiVitamin D3 pogosto imenujemo sončni vitamin, saj je njegova sinteza v našem telesu mogoča z izpostavljanjem kože sončnim žarkom. Njegovo delovanje vpliva na celotno telo, vključno z imunskim in skeletnim sistemom. Nepravilna prehrana pa je najpogostej..
10.00€
Brez DDV:10.00€
Znamka: Gummley
Biotin in vitamini – zdravi lasje in nohtiBiotin je organska kemična spojina, ki jo pogosto imenujemo tudi vitamin H ali vitamin B7. Vpliva na delovanje celotnega telesa, vključno s stanjem kože, las in nohtov. Pomanjkanje biotina se med drugim lahko kaže v oslabitvi ali prekomernem izpadanju las..
10.00€
Brez DDV:10.00€
Prikazujem 1 od 4 do 4 (1 strani)
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.