Meni
Košarica

NARAVNO ETERIČNO OLJE MELISA

NARAVNO ETERIČNO OLJE MELISA
NARAVNO ETERIČNO OLJE MELISA
Novo
NARAVNO ETERIČNO OLJE MELISA
NARAVNO ETERIČNO OLJE MELISA
NARAVNO ETERIČNO OLJE MELISA
6.00€
Brez DDV: 6.00€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Št. izdelka: 606
  • UPC: 606
Oznake: eteri

INCI: Melissa officinalis

Opis

Melisa je prijetno aromatična zelnata trajnica s košato razvejenim steblom, po robu nazobčanimi zelenimi listi ter majhnimi belimi ali rožnatimi cvetovi. Eterično olje pridobivajo s parno destilacijo iz listov in cvetočih stebelnih vršičkov.

Značilnosti

Melisa ima eterično olje s toplimi, svežimi, citronskimi zgornjimi notami in sladkimi, nežnimi, balzamičnimi zeliščnimi spodnjimi odtenki. Dobro se meša z eteričnimi olji iz cvetov in agrumov, še zlasti z eteričnimi olji sivke, vrtnic in roženkravta, pa tudi z oljem navadne mirte. 

Vsebuje

Citral, Citronellol, Eugenol, Gerianol, Limonen, Linallol

Poreklo

Indonezija

Opozorila

Melisno olje je treba vedno uporabljati v majhnih količinah in 1-odstotni koncentraciji.

Eterična olja niso za notranjo uporabo! Prav tako jih nikoli ne apliciramo na kožo nerazredčena. Če ste noseči, imate težave s krvnim tlakom ali druge znake kakšne bolezni, se pred uporabo katerega koli eteričnega olja posvetujte z zdravnikom.  Eterična olja niso alternativa zdravstveni oskrbi – ob bolezenskih znakih vedno poiščite pomoč zdravnika. Ne prenehajte jemati zdravil. Če uživate homeopatska zdravila se o uporabi eteričnih olj posvetujte z zdravnikom.

Alergija in preobčutljivost:

Vedno naredite  preizkus z obližem (na obliž kanite nekaj kapljic osnovnega olja in kapljico eteričnega olja). Če pride do draženja, eteričnega olja ne uporabljajte.

Količina

10ml

Na voljo je tudi vsa dokumentacija.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.