VILINSKO MILO

4,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
112
VILINSKO MILO VILINSKO MILO

5/5 (1 mnenj)
Napišite mnenje

Opis artikla

  • Naravna mila so unikatna in učinkovita Naravna mila so unikatna in učinkovita 7. Maj 2014 Naravna mila so primerna za vse tipe kože. V sebi združujejo sestavine, ki blagodejno vplivajo na našo kožo in počutje. Z njihovo uporabo začnemo in kon..
  • Cimet in klinčki poosebljajo duh praznikov Cimet in klinčki poosebljajo duh praznikov 26. Nov 2014 Prihaja  najbolj praznični del leta, ki smo ga že kot otroci nestrpno pričakovali. Zmeraj ga povezujemo s toplino doma, vonji in čudovitimi aromami..
  • Kokosovo olje je zdrava maščoba Kokosovo olje je zdrava maščoba 11. Jan 2015 Kokosovo olje iztiskajo iz sadeža kokosove palme. Pod trdo rjavo lupino je debel, okusen sloj mesa bele barve, ki vsebuje nekaj proteinov, železa in maš..
  • Naša mila so prejela certifikat za izdelke domače obrti Naša mila so prejela certifikat za izdelke domače obrti 25. Apr 2016   Strokovna komisija za ocenitev pri Obrtno-podjetniški zbornici je na podlagi naše vloge podala mnenje, da naša mila sodijo v rokodelske okvir..
  • Vikend norih popustov posebej za vas Vikend norih popustov posebej za vas 25. Nov 2016   Pripravili smo vikend norih popustov posebej za vas. Naše naravne izdelke lahko dobite po izjemni ceni. Vsak dan lahko ob nakupu uporabite do..
  • Zgodba o naših naravnih milih Zgodba o naših naravnih milih 15. Jul 2018 Naravna mila so dar narave   Naša zgodba Vsa zgodba zelišč Salvia se je pričela z izdelavo naravnih mil. Pred leti se je Valerija nauči..

Milo so navdihnile pohorske vile, zato je popolnoma naravno in v sožitju s pohorskimi gozdovi. Razvajajte se s čudovitim vonjem bora in dovolite svoji koži rahel piling smrekovih iglic. Čarobna povezanost gozda, narave in človeške ustvarjalnosti.

Sestava: umiljeno oljčno olje, kokosovo maslo, smrekove iglice, eterično olje bora.

Teža: cca. 100g

Ocene - mnenja (1)

Goran(28/12/2016)

5/5

Vsa trda mila so božanska, še posebej Vilinsko milo. Ima posebno ime, zanimivo sestavo in odlično deluje na kožo. Vsekakor priporočam.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

02 675 71 31
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook