NARAVNO OTROŠKO MILO

3,00

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
105
NARAVNO OTROŠKO MILO NARAVNO OTROŠKO MILO

5/5 (1 mnenj)
Napišite mnenje

Opis artikla

  • Naša mila so prejela certifikat za izdelke domače obrti Naša mila so prejela certifikat za izdelke domače obrti 25. Apr 2016   Strokovna komisija za ocenitev pri Obrtno-podjetniški zbornici je na podlagi naše vloge podala mnenje, da naša mila sodijo v rokodelske okvir..
  • Naravna darila za svate Naravna darila za svate 11. Maj 2016 "Unikatno naravno darilo bo vašim gostom ohranilo lep spomin na vašo poroko"   Želite ponuditi svojim povabljenim gostom na svojo poroko ne..
  • Zgodba o naših naravnih milih Zgodba o naših naravnih milih 15. Jul 2018 Naravna mila so dar narave   Naša zgodba Vsa zgodba zelišč Salvia se je pričela z izdelavo naravnih mil. Pred leti se je Valerija nauči..

Naravno milo s čebeljim voskom je namenjeno negi občutljive otroške kože. Vsebuje izključno naravne sestavine, je brez dišav in je primerno za vsakodnevno uporabo.

Sestavine: umiljeno oljčno olje, sončnično olje, kokosovo maslo, čebelji vosek, voda.

Teža: 45 g

Ocene - mnenja (1)

Ana Adrijana Kocjan(16/11/2017)

5/5

Milo že več kot eno leto uporabljamo in smo zelo zadovoljni. Sin je imel suho kožo po tekočih milih, od kar pa uporabljamo to milo, težav nimamo več. Ponosni uporabniki. Priporočam!

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Slike (4)

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

02 675 71 31
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook