NARAVNO MILO Z OSLIČJIM MLEKOM

6,00

Razpoložljivost:
Ni na zalogi
Šifra:
120

Še ni ocene
Napišite mnenje

Opis artikla

Naravno milo z osličjim mlekom je bogata zakladnica vitaminov, ki imajo vlogo antioksidantov, zato upočasnujejo staranje kože in utrjujejo njeno celično strukturo.  Pomaga koži, da se obnavlja in jo hkrati tudi ščiti ter spodbuja mehaizme njenega zdravljenja. Vaša koža bo ob uporabi naravnega mila z osličjim mlekom uživala in se razvajala v bogastvu in raznovrstnosti snovi, ki jih to milo vsebuje. Zaradi redkosti osličjega mleka, je to milo unikatno in enkratno, saj je v Sloveniji prava redkost. 

Sestavine: Umiljeno oljčno olje, kokosovo maslo, osličje mleko, eterično olje jasmina.

 

Posebnosti

Za biokemično sestavo osličjega mleka so značilne serumske beljakovine, aktivni biopeptidi, maščobne kisline, kot sta linolna in linoleinska kislina (razreda omega 3 in omega 6), ter velike količine laktoze. Bogata sestava in odsotnost bakterij sta odliki, zaradi katerih je mleko še posebej primerno tako za krepitev imunske sposobnosti kot za pripravo različnih lepotil. Pri uporabi v kozmetiki so pomembne velike količine nekaterih izbranih vitaminov:

  • Vitamin A ima vlogo v obnavljanju celične membrane. Torej omogoča koži, da se obnavlja, s tem pa zmanjšuje učinke staranja.
  • Pomanjkanje vitamina B2 lahko vodi do poškodb kože in sluznične membrane. Vsebnost tega vitamina v osličjem mleku torej zmanjšuje možnost, da bi prišlo do takih poškodb.
  • Vitamin C ima vlogo antioksidanta, ki je tako zaželen v kozmetiki. Upočasnjuje proces staranja in spodbuja mehanizme zdravljenja.
  • Tudi vitamin E je prepoznan kot antioksidant, ki upočasnjuje staranje kože in utrjuje celično strukturo.

Podrobno o osličjem mleku na našem blogu: http://www.zeliscasalvia.si/blog/oslicje-mleko-je-prava-vitaminska-zakladnica.html

Ocene - mnenja (0)

Za izdelek še ni mnenj.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Slike (1)

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook