Meni
Košarica

Konopljin Matcha čaj

Najnovejši Matcha hempley čaj je fantastičen dodatek k naši prehrani. Zahvaljujoč formuli, lahko zdaj zaužijemo koristne sestavine konopljinih listov. Pomembno je, da pijačo pravilno pripravimo. Konopljin matcha hempley čaj je najnovejši in zagotovo najbolj svež izdelek. Ročno nabrani listi organske konoplje so zdrobljeni v prahu in skrbno zapakirani v temnem kozarcu. Zahvaljujoč temu čaju, lahko vsak dan uživate v edinstvenem in svežem okusu koristne konoplje. Ta kombinacija pa je odlična za vaše telo, saj tako zaužijete vse poziotivne lastnosti čudovitega matcha čaja, kot tudi vse lastnosti konopljinih semen in kvalitetnih učinkovin CBD. 


- Najvišja kakovost,

- ročno nabrana in pridelana na ekoloških poljih.

- naravno sušena pri nizkih temperaturah.

- vsebuje CBD/CBDA v koncentraciji 2-4%.

- bogata z omega -3 in -6 kislinami,

-  ročno nabrani in zmleti listi konoplje v prahu,

- enostavno jo dodamo v smutije, jogurt, k zajtrku in v različne kaše.

 

Priprava

Priprava matcha čaja ni zahtevna ali dolgotrajna in tudi ne zahteva posebnih sposobnosti. Vodo zagrejemo med 80 in 90 stopinj celzija. Če je temperatura previsoka, matcha morda ne bo okusna in bomo izgubili koristne snovi. Eno žličko Matche zmešamo v 200 ml vode. Matcho lahko kombinirano jemo s kašo, jogurtom, kokosovo vodo, limonado, rastlinskim mlekom ali smutijem. Za razliko od priprave običajnega čaja, kjer je treba nekaj minut počakati, se pri pripravi matche prah takoj raztopi in ga lahko zaužijemo..


Tradicionalni način priprave

Tradicionalni način priprave matcha čaja izhaja iz japonske čajne ceremonije (chanoyu). Za pripravo pijač potrebujemo skledico (chawan), bambusovo metlico (jarko) in bambusovo žličko (chashaku). V posodo postavite eno žličko matche, prelijte z 200 ml vroče vode (največ 80° C) in močno zmešajte z metlico.

 

Shranjevanje konopljine matche

Izdelek hranite na temnem in suhem prostoru, izven dosega otrok. Izdelek ne vsebuje glutena , je organski in popolnoma brez psihoaktivnih snovi.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.