Meni
Košarica

Blog - olja RSS Feed

15 May Grozdje in grozdne pečke so več kot le sadje
0 246
Plodovi vinske trte (rod Vitis) so priljubljeno sadje, ki ga uživamo presnega ali v obliki sokov in vina. Grozdje je polno antioksidantov in fitohranil, po vsebnosti katerih se lahko primerja z borovnicami. Vse sorte grozdja - zelene, rdeče in vijoličaste različice – vsebujejo veliko polifenolov.O g..
23 Mar Zeliščna nosilna olja
0 224
Osnovna sestavina številnih receptov za naravno kozmetiko so zeliščna nosilna olja. Če olje obogatimo z zdravilnimi in negovalnimi lastnostmi zelišč, lahko izdelamo naravno kozmetiko. Preberite, katera zelišča je najbolje izbrati in na kakšne zanimive načine jih lahko kombiniramo s svojim najljubšim..
05 Feb Kako uporabiti eterična olja
0 1206
Eterična olja so odlična in imajo številne pozitivne lastnosti. Uporabimo jih lahko na več načinov, saj bodo le tako obogatili naše življenje in v njega vnesli svežino, ki jo potrebujemo.KopelKad napolnimo vodo primerne temperature — voda mora biti prijetno topla. ne prevroča. Nato prilijemo tri do ..
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)
Za delovanje spletnega mesta moramo na vaš računalnik shraniti majhne neškodljive datoteke - piškotke. Po zakonodaji EU moramo pridobiti vašo privolitev.