Zgodba o naših naravnih milih

Objavil v kategoriji Nasveti - 15. Julij 2018 . Komentarji (0) .

Naravna mila so dar narave

 

Naša zgodba

Vsa zgodba zelišč Salvia se je pričela z izdelavo naravnih mil. Pred leti se je Valerija naučila recepture in izdelala prvo naravno ročno izdelano milo. Ker je naravno milo v naši družini nepogrešljivo in je obvezna oprema naše kopalnice je pripravila še več različnih mil. Že prva mila so bila sestavljena z mislijo o namembnosti in uporabnosti. Eden prvih razlogov je bila nega najinih punc, ko sta bili še dojenčici, saj so tam naravne sestavine izredno pomembne. Naravno milo ohrani glicerin in olja, ki jih pri pripravi klasičnih mil velikokrat izvzamejo iz procesa izdelave.  Razmišljala sva o povezavi med naravnimi sestavinami, okoljem in naravo, ki nas obdaja ter učinkovitostjo posameznih mil. Živimo v prelepem predelu Pohorja, ki ima ogromno naravnih virov, ki sva jih želela vključiti v naša mila. Zelo ponosna sva na milo, ki v sebi nosi duh Pohorja. Imenovala sva ga Pohorsko vilinsko milo, ki ga sestavljajo oljčno olje, kokosovo maslo, smrekove iglice in eterično olje bora. Pojavljale pa so se nove in nove ideje in danes boste v naši ponudbi lahko našli več kot 12 različnih naravnih mil.

 

Pohorsko milo, ki so ga navdihnile vile

 

Priprava dobrega mila

Za pripravo dobrega mila in prave recepture, s pravimi merami posameznih sestavin je potrebno veliko časa in preizkušanja. Prav ta čas je bil tudi potreben, da so danes naša mila kakovostna in unikatna. Posebnost naših naravnih mil dokazuje tudi certifikat izdelkov domače in umetnostne obrti, ki ga podeljuje obrtna zbornica Slovenije.

 

Certifikat domače in umetnostne obrti

Najini izdelki

Najini izdelki so narejeni najprej z mislijo o njihovi uporabnosti in namenom, kako lahko služijo uporabniku. Ker vseskozi želiva najboljšo uporabniško izkušnjo sva se odločila, da mila opremiva z unikatno kartonsko škatlico, ki sva jo sama oblikovala in milu doda nov izgled ter dodatno funkcijo, saj je zdaj tudi posamezno milo lahko odlično darilo in poklon ob katerikoli priložnosti.

Z veseljem ustvarjava nove naravne izdelke, ki so plod lastnega raziskovanja in ustvarjalnosti. V prihodnje lahko vsekakor pričakujete še kakšno zanimivo milo, saj navdiha nikoli ne zmanjka.

 

Dobre lastnosti naših naravnih mil pa so prepoznale tudi naše stranke, ki so o naravnih milih zapisale naslednje misli:

Že dolgo naročam trda mila in so res odlična. Nežna, kožo pustijo navlaženo. Preizkusila sem že skoraj vse, všeč mi je, da lahko pri paketih izbereš, katera želiš. Del mojih paketov je obvezno vsaj eno Vilinsko milo - noro dišeče.

Barbara

Mila so čudovita... Nežen vonj, ravno prav se milijo, koža po umivanju ostane mehka, ne izsuši ampak navlaži... Čudovito je otroško milo, katero našemu dojenčku zelo odgovarja. Kvalitetno in ugodno. Komaj čakam, da preizkusim še ostale produkte. Kar se tiče naravnih trdih mil, ste zaenkrat po mojih merilih najboljši.

Veronika

Najraje naročamo paket mil in si sami izberemo vonj. Cena je ugodna, mila pa najboljša! Priporočam!

 

Ana Adrijana

 

Če ste ob branju dobili željo po uporabi naravnih mil nikakor ne odlašajte in izberite svoje naravno milo na tej povezavi.

 

Goran Poglajen,

Zelišča Salvia

Vaša vez med naravo, zdravjem in lepoto

 

Komentarji

Napišite komentar

Napišite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljen)
   Spletna stran: (Url strani z http://)
* Komentar
V polje prepišite varnostno kodo s slike:

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook