Spletno gostovanje

Objavil v kategoriji Razno - 22. Februar 2015 . Komentarji (0) .

Spletno gostovanje je pomemben del vsake spletne strani. Spletno gostovanje je storitev zakupa prostora na ponudnikovem strežniku (konkretneje na trdem disku ponudnikovega strežnika), ki je dostopen preko interneta. Manj zahtevni uporabniki nimajo svojih strežnikov, zato najamejo gostovanje pri spletnem ponudniku, kjer izberejo za različne tehnične parametre gostovanja - količina prostora na trdem disku (MB), število elektronskih poštnih naslovov, število SQL baz ipd.

Kakšne so prednosti takšnega gostovanja?

Le-ta vam je na voljo 24/7 in z njim pridobite prostor kjer domuje vaša domena, e-poštni naslov, spletno mesto. Najbolje je kupiti spletno gostovanje pri slovenskem ponudniku, tako bo minimalna razdalja med uporabnikom in strežnikom, kar pa bo vsekakor izboljšalo uporabniško izkušnjo. Se vam je že zgodilo, da ste prišli na spletno stran in je le-ta delovala zelo počasi, verjetno ste se takoj naveličali brskati po njej in jo hitro zapustili.

Danes mora biti pretok informacij hiter, ljudje brskajo po spletu in želijo imeti stvari hitro na dlani. Spletni strežnik ima veliko vlogo pri tem, kako hitro deluje spletna stran. Gostovanje mora biti tako zmogljivo, kolikor je zahtevna in obiskana spletna stran. V primeru, da ima spletna stran veliko obiska, zagotovo potrebuje zmogljiv strežnik. Pomembna je tudi sama vsebina spletne strani. Dobra spletna stran potrebuje  zmogljiv spletni strežnik, zaradi katerega bo spletna stran delovala hitro in kvalitetno.

Pri gostovanju in izbiri ponudnika je pomembna tudi podpora. Spletna stran in njeno gostovanje je za začetnika dokaj zapletena zadeva, pri kateri mu dobra podpora usposobljenih oseb izjemno pomaga. Prav tako je pomembno, da lahko obnovi vsebino v primeru izbrisa ali kakšne druge napake. Vzemite si čas in izberite spletno gostovanje po vaši meri in zahtevah.

Oznake: spletno gostovanje, gostovanje, domena Posodobljeno: 10. Februar 2017

Komentarji

Napišite komentar

Napišite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljen)
   Spletna stran: (Url strani z http://)
* Komentar
V polje prepišite varnostno kodo s slike:

Novi prispevki čakajo na vas...
Arhiv

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook