Spletno gostovanje neoserv

Objavil v kategoriji Razno - 10. Februar 2017 . Komentarji (0) .

Hitro gostovanje je osnova za dobro spletno stran. Optimizirano spletno gostovanje je nujno potrebno za dobro delujočo in odzivno spletno stan. Vsako podjetje si želi, da jih stranke najdejo hitro in da lahko na njihovi strani hitro in neovirano brskajo po vsebini.

 

Uporabniki vaše spletne strani najprej opazijo oblikovno podobo, dobre prakse pa pravijo, da je najboljša podoba tista, ki ne vsebuje odvečnih elementov in je enostavna ter pregledna. Vsebina spletne strani mora biti ažurna, razumljiva, jedrnata, slovnično pravilna, pregledna, verodostojna in uporabna. Vsekakor pa se mora spletna stran hitro naložiti, zato morajo biti vsi elementi optimizirani in objavljeni v ustreznem formatu, spletna stran pa mora biti nameščena na hitrih, zanesljivih in varnih strežnikih.

 

Gostovanje neoserv

Mi gostujemo pri podjetju neoserv, ki ima odlično ponudbo različnih paketov gostovanja in odlično podporo. Njihove  prednosti so:

 

Primerno za male in velike spletne strani ter spletne trgovine.

Velika izbira raznih paketov gostovanja

Prijazna nadzorna plošča

Veliko različnih domen

Brezplačno DNS gostovanje

Instantna registracija

WHOIS zaščita za domene

Odlična podpora

Ne čakajte, zato kliknite tukaj in naročite vaše gostovanje tudi vi.

Oznake: gostovanje Posodobljeno: 10. Februar 2017

Komentarji

Napišite komentar

Napišite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljen)
   Spletna stran: (Url strani z http://)
* Komentar
V polje prepišite varnostno kodo s slike:

Novi prispevki čakajo na vas...
Arhiv

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook