Naravna mila so unikatna in učinkovita

Objavil v kategoriji Nasveti - 7. Maj 2014 . Komentarji (0) .

Naravna mila so primerna za vse tipe kože. V sebi združujejo sestavine, ki blagodejno vplivajo na našo kožo in počutje. Z njihovo uporabo začnemo in končamo dan. V teh kratkih trenutkih lahko naši koži in telesu privoščimo najboljše in ga pripravimo za napore, ki nas čakajo čez dan. Naravno milo pa je lahko tudi lepo in unikatno darilo za vsako priložnost.

Domače milo nima samo čistilnega učinka, ampak nam lahko ugaja na pogled ali s svojim čudovitim vonjem. Naravna mila ne vsebujejo živalskih masti, parafinskega olja, alkohola, umetnih parfumov, barvil...

Izdelana so iz rastlinskih olj (več o oljih izveste v tem prispevku), imajo različne dodatke, ki s svojimi učinkovinami pozitivno vplivajo na kožo (zelišča, glina, suhi cvetovi, itd.) in za dišavo vsebujejo eterična olja.

Domača mila so pripravljena po hladnem postopku, pri katerem so sestavine dodane pri nizki temperaturi. Tak postopek ohrani velik del njihovih učinkovin. Naša naravna ročno izdelana mila ohranjajo vse dobre stvari vključno z glicerinom in olji, ki vlažijo kožo po naravni poti. Proizvajalci komercialnih mil v procesu izdelave mil odstranijo glicerin, ki vlaži kožo, saj ga prodajajo ločeno po visokih cenah v kozmetični industriji.

Predstavljamo tri naša posebna domača mila, da lahko spoznate njihove sestavine in posebnosti.

 

Naravno milo z ognjičem: naravno domače milo z dodatkom oljnega izvlečka ognjiča in suhimi cvetovi ognjiča kožo neguje, pomirja in mehča. Še posebej blagodejno je za občutljivo, srbečo in razdraženo kožo. Milo je nežno odišavljeno z naravnim eteričnim oljem pomaranče in bergamotke, ki prijetno sprošča in pomirja. Vsebuje izključno naravne sestavine in je namenjeno vsakodnevni negi celotnega telesa.

 

 

Naravno glineno milo: naravno domače milo s sivo glino, dodatkom posušenega rožmarina in 100% eteričnega olja rožmarina. Glina kožo globinsko čisti in razstruplja, rožmarin pa pospešuje prekrvavitev, poživlja in deluje regenerativno. Posušeni koščki rožmarina hkrati delujejo kot nežni peeling kože. Milo je namenjeno vsakodnevni uporabi, še posebej je priporočljivo za nego nečiste in problematične kože.

 

 

 

Naravno milo z žajbljem: Naravno domače milo z dodatkom čebeljega voska in eteričnega olja žajblja kožo neguje, vlaži in mehča. Milo deluje antiseptično in zmanjšuje potenje. Vsebuje izključno naravne sestavine in je namenjeno vsakodnevni negi celega telesa

 

 

Če smo vas navdušili lahko na tem naslovu pogledate še ostala naravna mila iz naše ponudbe: http://www.zeliscasalvia.si/mila

V kolikor želite več informacij in nasvetov iz sveta zelišč in naravnih izdelkov se enostavno naročite na brezplačne nasvete in novice na tej povezavi. Za podrobne informacije nam pišete na info@zeliscasalvia.si. Veseli pa bomo tudi vašega všečka na naši facebook strani.

Posodobljeno: 9. Maj 2014

Komentarji

Napišite komentar

Napišite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljen)
   Spletna stran: (Url strani z http://)
* Komentar
V polje prepišite varnostno kodo s slike:

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook