Naravna darila za svate

Objavil v kategoriji Nasveti - 11. Maj 2016 . Komentarji (0) .

"Unikatno naravno darilo bo vašim gostom ohranilo lep spomin na vašo poroko"

 

Želite ponuditi svojim povabljenim gostom na svojo poroko nekaj več, kot le poročne konfete. Ponujamo vam naravna in unikatna darila, ki bodo vašim gostom kot zanimiv in enkraten spomin na vašo poroko.

 

Od kje darila za svate izhajajo?

Darila za svate izhajajo iz Francije, kjer so gosti prejeli majhno škatlico slaščic na porokah in drugih zabavah. Danes darila za svate predstavljajo hvaležnost gostom za njihovo prisotnost.

 

Kaj so naravna darila za svate?

Naravna darila so majhne pozornosti, ki goste spomnijo na ženina in nevesto in se v večini primerov ujemajo s stilom poroke. Naravna darila so lahko vse od mazil za ustnice, naravnih mil, zeliščnih mazil, voščenih srčkov, začimb, zelišč v mošnjičkih, posušenega sadja... Uporabite lahko vse naše izdelke ali stvar prepustite svoji domišljiji.

 

Kakšna je posebnost naših naravnih daril za svate?

Posebnost je, da jih lahko vizualno uskladimo z vašo poroko, lahko vključimo značilne barve, vonje in okuse. Pripravimo izdelke, ki so v skladu z vašo temo. Poroka je Vaš pomemben dogodek in darila morajo biti prilagojena vaši poroki. Skupaj lahko načrtujemo posamezna darila in jih popolnoma prilagodimo.

 

Kakšna je primerna cena daril za svate?

Pravila glede daril za svate ne obstajajo. Če imate omejen proračun, lahko darilo načrtujete skupaj z nami in tako ohranimo vašo predvideno ceno. Posamezni naravni izdelki se lahko prilagodijo po obliki in velikosti. Lahko pa uporabite kar izdelke iz naše ponudbe.

Kdaj je pravi čas za podarjanje daril svatom?

Darila svati po navadi prejmejo na poročnem obredu. Lahko so razstavljeni na mizi ali se jih razdeli ob odhodu s poročne dvorane. Darila lahko razdelite tudi ob slavnostnem govoru.

 

Če ste ugotovili, da bi bilo naravno darila lepo in primerno za vašo poroko nam pišite na info@zeliscasalvia.si ali nas pokličite na 051 338 520.

 

Z veseljem bomo sodelovali z vami pri pripravi posebne pozornosti za vaše goste, če boste z darilom zadovoljni vi, potem bodo tudi vaši gosti.

 

Komentarji

Napišite komentar

Napišite odgovor

* Ime:
* E-mail: (Ni objavljen)
   Spletna stran: (Url strani z http://)
* Komentar
V polje prepišite varnostno kodo s slike:

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

0591 90284
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook