ZELIŠČNI ANGELČEK

5,00

Razpoložljivost:
Ni na zalogi
Šifra:
802

Še ni ocene
Napišite mnenje

Opis artikla

  • Se že pripravljate na obdarovanje? Se že pripravljate na obdarovanje? 15. Okt 2015 Ste eni tistih, ki si radi darila za prijatelje in najdražje pripravite že pred velikim navalom in vrstami v trgovinah. Mi vam ponujamo naravna darila, ..

Unikatno narejen zeliščni angelček z dodanim mazilom za ustnice je zelo prikupno darilo. Ustvarjen iz koruznega ličja in rafije. Vsebuje naključno izbrano naravno mazilo za ustnice. Če želite določeno mazilo, to vpišite pod opombe na blagajni spletne trgovine.

Vlažilno mazilo za ustnice ščiti in vlaži ustnice, tudi ko so izpostavljene neugodnim zunanjim dejavnikom. Naravni balzam za ustnice je idealen za mrzle zimske dni. Naj vam zima ne pokvari poljuba - uporabite mazilo za ustnice.

Sestava mazila: oljčno olje, mandljevo olje, kokosovo maslo, čebelji vosek, naravno eterično olje.

Ocene - mnenja (0)

Za izdelek še ni mnenj.

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Slabo            Dobro


Nadaljuj

Informacije

Zelišča Salvia je spletna trgovina, ki prodaja naravne izdelke. Vzgajamo, nabiramo in pridelujemo različna zelišča ter iz njih pripravljamo čajne mešanice, zeliščne pripravke, zeliščna mazila, tinkture in izdelke za osebno nego. Zelišča so slovenskega porekla, pridelana in nabrana na obronkih pohorskih gozdov.

Kontakt

02 675 71 31
051 338 520
info@zeliscasalvia.si

Facebook